ØSTER HORNUM IDRÆTSFORENINGS SPONSORER

Herunder finder du vores sponsorer, som støtter ØHI. Hvis du ønsker at blive sponsor, så kan du læse vores sponsorkoncept ved at klikke på ØHI's Sponsorkoncept 2016.

Image
Øster Hornum IF og Sportsmaster har indgået en sponsoraftale, så hvis du støtter Sportsmaster, støtter de Øster Hornum IF. Det eneste du skal huske at sige er, at du komme fra Øster Hornum Idrætsforening, når du handler i Sportsmaster.
Image
Hummel leverer spillersæt til Øster Hornum IFs mange afdelinger.
Image

Spar Nord er med 74 lokale banker, 1.650 medarbejdere og 275.000 kunder en af landets største banker.

Det er vores vision at skabe Danmarks mest attraktive bank for både medarbejdere, kunder og aktionærer. Fundamentet for vores succes er - ud over motiverede medarbejdere i de lokale banker - et kompetent bagland af specialister i hovedsædet.

Til sammen er det målet, at lokale og centrale enheder skal gøre Spar Nord lige så lokal og nærværende som de små, og lige så solid og kompetent som de store.

Se mere på www.sparnord.dk

Image

Lund & Staun, som ligger i Svenstrup, udfører alle former for tømrer-, snedker- og murerarbejde i Aalborg og omegn. Gennem tiden har vi udført mange både store og små opgaver i Øster Hornum.

Vi har egne bygningskonstruktører, så vi foruden tømrer- og murerentrepriser kan varetage hoved- og totalentrepriser.

Vores medarbejdere er dygtige og ansvarlige, og hver dag er de med til at skabe optimale løsninger for vores kunder.

Læs mere om "Lund & Staun - Tømrer, snedker, murer" på www.lundogstaun.dk.

Image

Øster Hornum Brugsforening er en selvstændig forening, ejet af 494 medlemmer. Brugsen samarbejder med 340 andre Dagli'Brugser om indkøb og markedsføring.

Brugsen ledes af uddeler Lars Pedersen.

Besøg vores Nettorv, - find et godt tilbud, bestil varene og afhent varene i din lokale Brugs, - nemt og bekvemt!

Image

Tank penge til Øster Hornum Idrætsforening

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Øster Hornum Idrætsforening.

Øster Hornum Idrætsforening har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Øster Hornum Idrætsforening med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Øster Hornum Idrætsforening.

Sådan gør du

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, eller få det tilsendt ved at kontakte Jens Lyngby på jenslyngby@gmail.com. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på jenslyngby@gmail.com. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Lyngby på 30 82 51 13 eller jenslyngby@gmail.com.

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.

Image

Mange bække små

Alle skal bruge strøm, hvorfor ikke kombinere det med at støtte en rigtig god sag. Vi har indgået et samarbejde med Energi Nord, som betyder, at de giver ØHI 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte ØHI via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem. Dette gælder også hvis du er eksisterende kunde hos Energi Nord. Skifter du til ForeningsEl, og er du ny kunde hos Energi Nord, får vi en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos dem.

Konkurrencedygtig pris!

Energi Nord har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. Energi Nords erfaringer i både 2007, 2008 og 2009 har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

Sådan skifter du til ForeningsEl

Energi Nord har oprettet en helt unik tilmeldingsside til ØHI. Adressen er www.energinord.dk/oehi. Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer Energi Nord resten for dig. Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til deres kundeservice på telefon 9936 9875. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.

FAQ-link vedr. ForeningsEL:
http://www.energinord.dk/dk/privat/priser/faq_til_foreningsel.htm

Historiske priser:
http://www.energinord.dk/dk/privat/priser/udvikling_spotpris.htm