ØSTER HORNUM IDRÆTSFORENINGS SPONSORER

Herunder finder du alle vores sponsorer, som støtter ØHI. Hvis du ønsker at blive sponsor, så kan du læse vores sponsorkoncept ved at klikke på ØHI's Sponsorkoncept 2016.
Image
Øster Hornum IF og Sportsmaster har indgået en sponsoraftale, så hvis du støtter Sportsmaster, støtter de Øster Hornum IF. Det eneste du skal huske at sige er, at du komme fra Øster Hornum Idrætsforening, når du handler i Sportsmaster.
Image

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Vi er rundet af mere end 150 års historie, hvor vi som garantsparekasse bygger på idéen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling.

Vi er stolte over at være en garantsparekasse. Det betyder nemlig, at vi ikke har nogen aktionærer, der skal have del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv.

Derfor bruges overskuddet fra sparekassens drift primært til at konsolidere os og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i de områder, hvor sparekassen tjener sine penge. Vores støtte kan både bestå af tid, penge og sparring.

Læs mere omkring Sparrekassen Danmark.

Image

Michael Lund A/S, som ligger i Svenstrup, udfører alle former for tømrer-, snedker- og murerarbejde i Aalborg og omegn. Gennem tiden har vi udført mange både store og små opgaver i Øster Hornum.

Vi har egne bygningskonstruktører, så vi foruden tømrer- og murerentrepriser kan varetage hoved- og totalentrepriser.

Vores medarbejdere er dygtige og ansvarlige, og hver dag er de med til at skabe optimale løsninger for vores kunder.

Læs mere om Michael Lund på www.michaellund.as.

Image

Øster Hornum Brugsforening er en selvstændig forening, ejet af 494 medlemmer. Brugsen samarbejder med 340 andre Dagli'Brugser om indkøb og markedsføring.

Brugsen ledes af uddeler Lars Pedersen.

Besøg vores Nettorv, - find et godt tilbud, bestil varene og afhent varene i din lokale Brugs, - nemt og bekvemt!

Image

Tank penge til Øster Hornum Idrætsforening

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Øster Hornum Idrætsforening.

Øster Hornum Idrætsforening har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Øster Hornum Idrætsforening med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Øster Hornum Idrætsforening.

Sådan gør du

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Du kan også finde et bestillingsskema i klubhuset, eller få det tilsendt ved at kontakte Jens Lyngby på jenslyngby@gmail.com. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på jenslyngby@gmail.com. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Lyngby på 30 82 51 13 eller jenslyngby@gmail.com.

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind på www.ok.dk, eller ring 70 10 20 33.