Velkommen til ØHI BadmintonTræningstider
Tilmeldning & Betaling

Afdelingen består af minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, som sidder for 2 år ad gangen. Vi sætter en dyd i at fordele opgaverne imellem os, og hjælpe hinanden med det meste.

Vi holder møde 1 gang om måneden, undtagen i juli, og møderne har varighed af max. 2 timer

Vi bestræber os på at have en god og velfungerende afdeling, som har plads til alle uanset alder, kondition og erfaring med badminton.

Det forventes: at medlemmer møder til tiden, omklædte i sportstøj og i tennissko til indendørsbrug.

Vi stiller gerne ketsjere til rådighed for nye børnespillere i en den første måned, derefter forventes det at spilleren selv har sin ketsjer med til træning.

Fjerbolde til børnespillere sørger badmintonafdelingen for.

Badmintonafdelingen sælger desuden boldrør til motionister.

Vi forventer at forældre skal hjælpe til ved kørsel ifm. turneringskampe, tøjvask og som deltager som hjælpere ved diverse arrangementer i idrætsforeningen og i badmintonafdelingen.

Hvis dit barn skal spille i stævner, skal du som forældre selv melde dit barn til på Badmintonpeople.dk, men det skal vi nok give mere information om, når vi tilmeldes til turneringer

Vi ser frem til sæsonen 2022-2023, og vi har helt klare intentioner om at vi bliver flere medlemmer og at vi får lavet flere arrangementer end de foregående år

Husk at du altid er velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller gode ideer til fremtiden.. Klik på linket nedenunder, for at finde kontraktoplysninger på bestyrelsen

På glædeligt gensyn.
Mvh. Badminton-bestyrelsen

Træningstider for ØH Badminton


Ungdom

Vores trænerteam fra sidste sæson, Michael, Svend og Rasmus er klar til at tage imod alle børn og unge mennesker igen.

Der vil være træning hver tirsdag fra kl. 16.30 – 18.00 og vi starter allerede den 13. september 2022. Du må træne med 2 gange inden du beslutter om du vil være betalende spiller resten af sæsonen, og så skal dette være sket inden den 3. træning – bemærk at der betales 2 gange årligt.

Der er ingen træning i uge 42 (efterårsferie), uge 51 og 52 (juleferie). I forårssæsonen er der ingen træning i uge 8 (vinterferie), og sidste træningsdag er den 28. marts 2023.

Træningstider

Tirsdag

7 - 18 år: kl. 16.30 - 18.00

Pris
7 – 18 år: 350 kr. halvårlig pr. spiller med betaling her på siden 14 dage efter opstart

Motionister

Motionistbadminton i efteråret starter tirsdag d. 6. september (uge 36) 2022.

Efterårssæson slutter med sidste træning d. 15. december 2022 (uge 50).

Forårssæson starter d. 3. januar 2023 og sidste træningsaften er d. 27. april 2023 (uge 17)

Træningstider ​

Tirsdag
kl. 19.00 – 19.50
kl. 20.00 - 20.50

Torsdag
kl. 18.30 - 19.20

Pris
450 kr. halvårlig pr. spiller (uanset hvor mange man er på en bane) med betaling senest 14 dage efter opstart på ØH hjemmeside.

Inden du betaler er det vigtig at du kontakter Vibeke Kjær Christensen, så vi undgår dobbeltbooking af baner. Hvis du betaler uden at have haft kontakt til Vibeke, kan vi desværre blive nødt til at sætte dig på venteliste, såfremt alle baner er optaget.

ØHI Badminton er, som meget andet, baseret på frivillig arbejdskraft. Sidste år oplevede at vi at bruge ret meget tid på at sende rykkermeddelelser ud, og vi må bare sige at det er ikke en rar opgave for et frivilligt bestyrelsesmedlem – Husk derfor venligst på at uden frivillige og uden økonomi, så vi ikke opretholde badminton som sportsgren her i byen.

Bestilling af bane
Kontakt Vibeke Kjær Christensen på tlf nr: 60436375

Tilmeldning & Betaling