Velkommen til ØHI FodboldFodboldskole
Tilmeldning

I ØHI er der gode muligheder for at spille fodbold. Vi har ungdomshold på både drenge- og pigesiden. Ungdomsholdene, træningstider mv. kan ses under "holdoversigt og træningstider". Vi har 2 herreseniorhold, som er fordelt på et serie 4 og et serie 6 hold.

I bestyrelsen sidder vi 6 personer - vores navne og adresser kan findes her på siden. Vi arbejder for at skabe de bedst mulige forhold for fodbold i ØHI. Har du ideer og kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

FodboldskoleIgen i år afholder ØHI fodbold den årlige fodboldskole. De seneste par år har vi oplevet en markant stigning i antallet af tilmeldte, hvilket vi er utrolig glade og taknemmelige for, da pengene går til at forbedre fodboldskolen og styrke fodboldafdelingen i ØHI.

Sidste år var en uge fyldt med massere af fodbold, leg og godt humør – alt i alt en rigtig hyggelig uge! I år er der ligesom sidste år i sommerferiens uge 27:

  • Mini fodboldskole (4-8 år), 3 dage: mandag – onsdag (1/7 – 3/7), 09.00 – 14.00 (625 kr.)
  • Maxi fodboldskole (8-16 år), 5 dage: mandag – fredag (1/7 – 5/7), 09.00 – 15.00 (775 kr.)

Med i prisen får man 3-5 sjove og aktive dage samt spillersæt, bold, drikkedunk, frugt hver dag og et deltagerdiplom. Mere information omkring fodboldskolen og tilmelding.

Sidst dato for tilmelding er mandag d. 27. maj 2019.

Holdtilmeldning